Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suh hljeb peces u tavi koliko treba i cao.
ispade 1 hljeb 5 km
Koji proces. Za takvo nesto na zapadu nema niko vremena. To mogu nane stare ili oni koji nerade i koji su po cijeli dan u kuci.
I Sta je tu Novo? Moja nana 1997. nakvasi somun i stavi u rernu poreta Smedervca pa poslije u kuhinjsku krpu???????? To se radilo prije 300 godina. Hljeb se pekao jednom sedmicno i to od kiselog tijesta. Danas 99% ljudi ne zna sta je kiselo tijesto.
Na zapadu hljeb od kiselog tijesta duplo skuplji nego obicni