Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e dokle smo došli da na NAUKA mora reci da treba grah pokiseliti prije kuhanja
Dobar grah daleko se cuje
Jos da je nauka rekla kolko ga dugo treba, s oprostenjem, namakat !
bilo koja metoda namakanja? ja ne vidjeh drugu metodu nigdje da piše
Nauka kaze da ti je bolan tako grah pao u kasiku.... -_-
Cuj nauka mi govori da trebam grah namakat..Hahaha e jbt
Nase nane to znale prije 100 god
ja neki dan skuho grah, zena nije htjela. jesmo se napucali u svakom smislu te rijeci
Kad god se pitaš trebal il ne treba ti ga namoči
sto se tice graha, ja samo sluasam sta mi mama kaze