Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Teško je reći koliko tačno soli, pa neka to bude proizvoljna količina.” Tacno da ne povjeruje covjek sta vi pisete.
@Maus hahahaaaa nemaju ti oni pojma šta je krampa. Sve su to klavirske i doktorske ručice sine moj ,neda nana.
klix strucnjaci treba da znaju da se crno vino pije na temp od 16 do 18 stepeni a bijelo od 6 do 8 ... inace nisam ljubitelj vina ali eto neke informacije moze nauciti kroz razgovor sa ljudima iz recimo Francuske gdje se casa vina pije obavezno uz rucak
Najhladiji se pije šampanjac do 8c, onda bijela vina od 8 do 12 c, rose od 12 do 14 c a crna (crvena) vina se obično piju na sobnoj temperaturi 18 c.
Kažu inteligentan nađe rješenje a genijalac spriječi. Da si bio pametan i vrijedan da se digneš i odeš staviti bocu u frižider sat ili dan prije ne bih ti trebali trikovi. Pa nije svak rođen za zvanje mađioničara. Nije sve na daljinski, mora se nekad nešta spriječiti da nemoraš liječiti. Rima Nemere sve mudri telefon za te uraditi dok se ne digneš i ne uradiš na vrijeme.
ko je raspoložen popit će i sirće, isto je ko i sa sexom
E neka si nam rekao!!
Staviš 5 minuta u zamrzivač i brzinski hladno bude
@bumfights Nemoj se začuditi nakon par dana kad budeš otvarao zamrzivač i šokiraš se da je piva skroz zaleđena. Šanse su 50/50 da će se skroz zalediti.
Mi ne pijemo vino jer je to zabranjeno u Islamu (alkohol)
Uz par vježbi se malo zagrijes i vino ce biti hladnije.
da bi se osjetila puna aroma i ukus vina, ono se pije na sobnoj temperaturi... preporucuje se skinuti cep sa boce i ostaviti je otvorenu oko sat vremena prije konzumacije, da vino "prodise"
Moze i dekanter
Gotovo je sad ka se već naceo al meza je bitna