Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ona skontala tek da može pripremit pire pomoću miksera, onda je ona za bijele šulje, a izgleda i novinar koji je oduševljen. Tobejarabi!
Cim tako tvrdi tiktokerica onda mjesta sumnji nema...boze dragi zar stvarno sve te likove namecete ljudima kao neke autoritete?
Oduvijek miksam krumpir, samo sam mlijeko zamijenila vručom vodom, ili onom od krumpira! Mlijeko teško padne na želudac i putar obavezno
Pored vrsnih svjetskih kuhara,sad cu naucit kako se pravi pire krompir..od tiktokerice...otkrila ,,vrucu vodu...a zaboravila rec ,EUREKA,,
Od miksera bude gumenast i ništa ne valja
Netačno, mikserom samo razbijes grudvice koje inace ostanu nakon rucnog mijesanja ..uz puter i mlijeko ne moze biti gumenast ...stari, dobri nacin pravljenja pirea
.... ako ćemo iskreno ... i nana mi je tako pravila ! ... ovoj 100. godina trebalo da skonta .....
Ne kontam šta je tu revolucionarno. Od kako se pire krompir pravi u mojoj porodici radi se tako.
Oduvijek pravim tako i ne vjerujem da je novinar do te mjere odusevljen idejom da istu i objavi.
Ma bravo kceri.. To ko ono kad rostiljas pa da ne puses uzmes fen..
Ako vi cijeli zivot pogresno pravite pire krompir, ne morate pretpostavljati da su i vasi citaoci jednako nesposobni. Hvala lijepa ali ima nas koji pravimo odlican pire krompir i bez tzv trikova tinejdzera sa tik toka.
malo rukom pa mikser :)
pire krompir nastao u srednjem vijeku na nekom francuskom dvoru gdje omjer krompira i putera bio 2:1... bezbeli su oni tad imali mikser, šta li.