Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recept naših nana a u njenu kokos. Yeah, right!
Idiotizam u vrhuncu, to nije jedna najveca baklava nego 15.200 komada baklave na jednom mjestu i poslije vrati da se moze prodat...
Ja kolko znam nema dobre baklave bez putera ili masla.
Treba u recept dodati i 580 ambalažnih kutija od providnog PVC-a.
Hallo. gdje ste stavili jaja?
U jufku.
Preslagivali magacin u tržnom centru pa uslikali .
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Kokos je baš tradicionalan nema šta 😋
Abdiji, stari tuzlaci..
Cestitke, tim vise sto je u pitanju bosanska tradicionalna kuhinja ( baklava, pita). Tuzlaci, kako cujem, doprinose i njezi bosanske pjesme sevdalinke, "nase pjesme o nama". Pohvale! Citanje ovog recepta moglo bi podstaci nas i na razmisljanje: sta jedemo. Hrana uglavnom ima kumukativni efekat i prije ili kasnije se odrazi na nase zdravlje, kardio-vaskularni sistem je ochit primjer. "...200 l ulja, 8 kg soli, 240 kg secera" nije malo. Gledano kroz zivot - ni nerealno.
@BH_Faraon...**kumuLativni**
Baklava pomiješana sa otrovima iz zraka.fuj!
A zato nije bilo u Tuzli soli da se led pospe. :-)
E čuj so i kokos, novi mesari pa pod rep kolju
Nije niko niti ce ko moci sa mojom nanom rahmetli a probao sam od Hrvatske sa suhim sljivama do Stambola sa pistacijama...
U Srbiji izbija rat a mi pravimo baklave