Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je standard društva prikladno bi bilo organizirati Paštetijade
Daj samo ovala raznjeva krkanluka svaki drugi dan. Daj daj samo daj razanj daj proslave, a pare ce dat mmf za zivot ha ha
ima viska I, pravilno je Stocno Sarajevo
Ono što mene zanima je kako je došao do zaključka da upravo zanovijet čini meso posebno ukusnim i sočnim.... pretpostavljam neka naucna istrazivanja i uzorkovanja. Preporučujem masažu jagnjadi ne bil se stvorila i kakva wagyu jagnjetina hihihi
Bekni!!!
Ovi preko noći postali šampioni u jagnjetini nakon što je inflacija digla cijenu pećenice. Prase košta 3 prosječne eres penzije.
jeo sam jagnjetinu svuda ali brate nema je bolje nego kod Kibeta!
sve dok birate Dodika fening necu ostaviti u RSu
Odlicna ideja !
Jablanicka janjetina je osnovna mjera za kvalitet, a podrska takmicenju.
kad se bude takmicio cijeli balkan mozes pricati najbolji si na balkanu ..... a par sela i teferic ne cini balkan
Ja ne priznajem ovaj naziv Istocno Sarajevo, nego Lukavica. Hvala lp.
Sto ne objavite pobjednika prasecijade na Palama????.
Ja kompleksa, raznih
Jel se šta zapjevalo
Ovo skup srba i to onih zescih okrenuli janje i Hop oni proglasili da je njihova bolja janjetina nego u Jablanici,niste vi uopste mjerodavni da ocjenjujete koja je najbolja,uskoro ce vam i cevapi biti bolji od onih na carsiji,Ako Ste U cemu bolji od Nas onda je to okrecanje praseta na raznju.
Realno cevap u carsiji je postao smece. Uvaljuju izmedzu ostalog i podgrijavane cevape. Zamisli prolazis pored cevabdzinica ni mirisa ne osjetis. Danas je dok ga sam ne napravis i stavis regularne sastojke a ne zacin za cevape i ne odlezi ti, neces pojesti pravi cevap.
niko ko sam sebi
Nemozete vi ni prici janjetini IZ Jablanice dzaba vam trud zato treba imati osjecaj IZ duse kad se pravi Al dobro vazno je pokusati,i Jos nesto priznali Ste da je u Jablanici najbolja cim je spomimjete.
To Bosanci
Dje je Ibrahim da im ispece janje za 26 minuta
nista to, mora se janjcima pustati Mocart i Betoven, ali po 23,5 minute dnevno. Onda bude meso socno i raspada se bukvalno.