Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato ti čudo neviDŽeno sve posebno naplati, kao znak gostoprimstva
To se na zapadu zove Appetizer.
Appetizer se kod nas kaze travarica
Iz istog razloga zbog kojeg se iznese pribor za jelo... A to je da se moze poceti jesti odmah po serviranju jela...
ali, jeste li zaista dosli u restoran hljeb jesti? Ostavite hljeb... deblja i ostalo necete moci uzivati...
Nikada nije ni bio besplatan, uračunat je u cijenu jela naravno.
Koliko ja znam, odavno se kriška hljeba naplaćivala 0,25 KM, bez obzira da li je iz sredine ili krajeva. Doduše u onim samousluznim restoranima
a đe ovo ?
Nije vise besplan hljeb
Ima li novinara koji pisu svoje clanke a ne kopiraju strane?
A jezik je katastrofa! Čuj ''nasiti'', ''da nešto uradite dok vam ne donesu glavno jelo''?! Valjda se kaže na bosanskom ''zasiti'' i ''da nešto radite dok vam ne donesu glavno jelo''!!