Komentari (1)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kuham rizu tako sto je operem, namocim da malo odstoji, nekad je poprzim na maslinovom u lju i vegeti i tek tad zalijem vodom...O kakvoj vi vodi pricate, da ne prokuha?! Dajte video, ili konkrtetnije upute...Druga stvar, riza se kuha u zatvorenoj posudi, parom vode koja se dolije u posudu, na tihoj vatri...