Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam da kd sam doma u Hrv vrlo rijetko jedem vani. Kuha se doma. I prije nismo vani jeli, kod nas toga nema jer em hrana ne valja em je skupa. Nazalost nije kao u Bosni gdje postoji kultura jedenja vani jer ima puno dobre hrane i jeftio je. Riba u restoranu basnoslovno skupa. Kupis na trznici u Rijeci, mama napravi deset puta bolje nego u restoranu a jeftinije te dodje. Ali da bilo bi lijepo da imamo normalnd xijens i da mozemo cesce vani jesti
Centar narkomanije za strance i dijasporu.Fuj
Teletina u TOMYU je 6,5 eura a bez kosti 10-11 eura ne razumijem zašto je u restoranima skupo u Bosni teletina 18 sk- 30 bez kosti km o čemu vi to
cijenu ne odredjuje nabavna cijena, nego LOKACIJA gdje sjedis. zato se i zove turizam i ugostiteljstvo
Dobre i pristupacne cijene..barem dva puta mjesecno sam u Istrien.. (umag)
Joj sto ovi s3ru hrvati ugostitelji, ko se ne zali? Pa ljudi sa skandinavije dodju shebaju se sto u nekoj balkanskoj vukojehini placaju skuplje nego kuci... 5 eura za pomfrit daj ba odhebi, nije to oko para nego hebete ljude u zdrav mozak
ha moze im se, sta da radimo kada je nama sve skupo