Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam i ja dobar recept sa Lecom: Uzme se 2 kile teletine i dvije supene kasike Lece, stave se pod sac i dinstaju se dok ne ispari sva tecnost! Bon Apetit!
Na slici očigledno korištene svježe gljive tako da ako hoćete jelo sa slike trebaju bar 4 sastojka
Kako bi ti ovo napravio, tj da dobijem kao sa slike? treba mi da kazem majci
Ne vjerujem ti