Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, da, voda je bitna, a kad drugi put dodaš mlijeko i zatvoriš, mora odstajati bar mjesec dana, na hladnom. Ma iskvarih se lako pa svašta lanem :-D, naročito onda kad je najpametnije da ćutim :-D
Nemojte zeleno dobicete groznicu.
Jedi buraniju brateeee
Dobra reklama! Sada trgovci mogu prodati i zeleni paradajz. -navali rajo!
mogul se gliste dobit od zelenih jabuka?
Osim zelenog paradajza i jabuka jedite i zelenu janjetinu.
Ovaj zeleni paradajz dolazi samo u obzir kad se uprzi, i kad se doda u sataras ma ljepota. :-)
ili u turšiji...
hahaha Kli ja ti volim sve sto vole mladi. ;-) Pa nekada cevapi, nekada i zdrava hrana, treba biti raznovrstan, nevalja monotonija. :-) Uh i tursija je njam njam, tu najvise volim karfiol a inace ga bas i ne volim jesti onako. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nekad se zimnica spremala, kiselio zeleni paradajz. Sad je rijetkost, poput morala.
Ima toga jos, a svakako imas pravo sve manje i manje.
Bome ima i sad spremanja zimnice :) ...Ja uveliko tegle naoštrila ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Proteini na aparatima 😂😂😂
DŽESI HALIDE JARANE
EVO MEJARNE DZESI TI...NEMATE KO STO MARAKA...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)