Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
piletinu je uvijek najbolje skuhati a kasnije mozete s njom sta hocete..tad je bar sigurno da nema salmonele
Cekajte zar ima onih koji ne peru fritezu na vruc zrak... ???
friteza se zagrijava na 200 stepeni nema te bakterie koj može podnijeti tu temperturu k
U svemu se traži zastrašivanje ljudi to je glavno posao medija bravo. Kakav vam je zrak koji udišete dok pišete ovakve teme
"Ako pripremate hranu u prljavoj fritezi i ne čistite je između korištenja, sebe stavljate na puno veći nivo rizika od kontaminacije hrane." - Fuj. Ima li iko da ne pere poslije kuhanja?
Na reklami kažu samo se obriše 🤣