Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta fali krompiru i odakle vam ta prica da je sirotinjska hrana kao da svaki dan jedete kavijar. Sta to fali dobroj staroj krompirusi, pire krompiru a davimo se pomfritom.
uh kako bi sad zdrmao porciju pomfrita kud ga spomenu
Naravno da nema nista. Krompir je zdrav ukoliko se ne przi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pricate da je krompir hrana za siromasne, a Nizozemska jos vise konzumira navedeno. Sve bogate zemlje stede na hrani, kod nas se teletina jede svakodnevno tako da ta prica o ustedi na hrani pada u vodu.
Nista jace nego kad nana u tepsiju nabaca krompira i pile ubaci na sredinu
Ma nije ovo istina, bosnje vole samo krkanluk. To jeste, suho meso, sudzuke, kajmak, sarma itd...
Crnogorci vole krompir samo im treba puno vremena da ga ogule zato im slab prosjek
Ko ih yebe nek jedu meso sto nisu sebi posijali :D
Kako rece Suljo malom u vicu. Ko ih j..e sto nisu sadili na vrijeme hehehe. Salu na stranu krompir je top povrcka. Nema sta od njega ne mozete praviti.
Zato sto mogu priustiti meso :)
Krtola je zakon, a ni kavada nije loša.
Pita, pita, kila hljeba, kljukuša, pita, kila hljeba, krompir, grah, krompir, grah, pita... ko ima više novca, dodaje još suhomesnate proizvode, janjetinu, ćevape, paštete doručku, kobasice. Lično smatram da imamo najjadniju ishranu u Evropi i ishranu siromašnu nutrijentima (iako ima i evropljana koji se nezdravo hrane).
Kod nas se narod nadere pite u 19 sati, nalije se zatim ovom našom zamućenom kafurinom uz koju pojede još 3 hurmašice, zalije gaziranim pićem i legne u krevet... radi naš čovjek tako 30 godina i onda ga zadesi karcinom debelog crijeva ili želudca...
Krompir dobar(3),od njega se svašta može napraviti ali da je i sa cijenom otišao predaleko,što se tiče pravljenja pita i drugih jela to ce još malo biti u izumiranju,današnje djevojke-žene iskreno slabo da znaju i nemaju volje za razvijanje jufki i pečenje pite i sve se počelo svoditi na ovu gotove hranu preko aplikacije,A što reče moja kolegica ležim i naručim i donesu,kažem, jeste al ništa ne ostane a i poskupo,a tepsiju napraviš bude ti i 3 dana,kaže ona iihhh nisam luda...
Mi jedemo krompirusu zato
ja kod svabe seljaka uzo 25 kila, kaze jel imas restoran :D
Razliku cine krompirusa i burek, definitivno!
Kom’piir na pole ili frtalje i u onoj staroj tepsiji sto je sva zagorjela, domaci hljeb i vlašicki sir s dna kace sto tukne uhhhhhhh….. Klopa moje mladosti….
Ima se može se
Jer smo sirotinja najveća
2 miliona Bošnjaka pojede krompira ko 50 miliona ukrajinaca