Izvor proteina i kalcija
165
Zašto je feta sir dobar za naše zdravlje
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni blizu travničkom!
Feta sir je svaki sir koji je dozrijevao u slanoj tekućini umjesto na otvorenom, bez obzira na porijeklo ili vrstu mlijeka, pa je tako travnički sir također jedan of tih tzv. feta sireva.
Ništa dok kona Sajma ne usiri sir od Šarulje !!!
najbolji mladi kravlji sir👍
Iranska feta najbolja i od grčke, bugarske, francuske, i danske. Sve sam probo al bi platio i duplo više a jeo duplo manje iransku fetu ne zato jer je islamskog porijekla(islamske krave i ovce) već što je to ukusan pa čak i ljekovit sir.
Feta je uvjek bio dobar dok ga nisu jeftine sireve počeli podvaljivali pod feta. Ako želiš propiti vodu jer su tekućine zdrave, samo se najedi fete paš vidjet kako se litra časkom prazni.
A što ima deset deka soli, na dvajs deka sira, i to je dobro?
Danska feta, nema boljeg!!
Nema do vlašićkog sira
zato što ima jedno kg soli u sebi...
Bog me ubio ako sam znala da se pravi od ovčjeg mlijeka😊inace volim sve mliječne proizvode mmm
https://www.youtube.com/watch?v=ASBOZcPUYa8