Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolji je pide turski
Kupis gotovu podlogu za pizzu i onda se igraš sa sastojcima..
Klix. Pravopis. peći, pećnica ali pečete, ne pećete
Instant kvasac, malo šećera i vrela voda 2dcl Sačekati da kvasac odradi svoje Dodati so i maslinovog ulja Dodati brašna (8-10 supenih kasika) Napravi smjesu i neka "odmori" (smjesa malo ljepljiva) Na dobro pobrasnjenoj površini napravi oblik koji želiš (tanko), stavi sastojke i u zagrijanu pecnicu (na max zagrij) Et' sta se prave članci od gluposti nije neka pamet...
Ovako precizne savjete nisam odavno vidio hahaha.
Zbog poskupljenja moja Pizza je sad samo tijesto, prije mi je bila ukusnija, drugi problem nemam
Koji jos moron osim restorana ispod hotela Sunce u Neumu jos koristi kecap umjesto sos paradajza?
nas svijet mahom. Ovdje pise friski paradajz, sto ne mora biti, moze pelat.
i kecap je sos od paradajza