Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silazak,, terapija pa opet terapija i sve tako dok se mozak ne sprži.
Molim Klix nemojte biti ovoliko paglu, unaprijed govorite sta ce se desiti!!! Ja prvi volim pogledati navecer emisiju, kvarite sve retardi!!! Tako cete ranije objaviti ko je pobjedio jer ste smece!!!
U nekim afričkim plemenskim tradicijama običaj je da se bebe koje roditelji ne mogu prehraniti koriste kao hrana. Bebeći odojak se obično peče na žaru i samo sa jedne strane. Guzza i leđa treba da se zapeknu, a trbuh je mek i nježan i može se jesti živ. Odojak se može peći živ jer će svakako preminuti na vatri, a može ga se i poštedjeti udarcem glavom o kamen, mada meso malo gubi na svježini. Vrlo ukusno i proteinski sadržajno sa mekim kostima koje se glođu. 👶🔥
E zbog ovakvih vijesti čitam Kliks sjajajajaj