Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukusno i jeftino
Svaka čast, odličan artikal. Iskreno nekidan sam se naljutio kad sam vidio da jedino filiz špagete valjaju. Dok ostale poput Danubius su pretanke i ljepljive. U oba slučaja, više vode koliko toliko pomaže. Jedino nema smisla: So dodajte tek kada voda proključa. So samo povečava tačku kljućanja, što je dobro, nema razlike da li je prije ili poslije ubačena.
...Bog te vidio koliko pravila da skuhas jebene makarone...volio bi da mi dodje taj neki italijanski ekspert,a da mu ja skuham bez ovih pravila,a da mi on kaze koja je razlika i koji sam od postupaka propustio...garantujem da nece imati pojma.
@EggsOnTheEye ma nema, što Bošnjo može srat to niko ne može na svijetu.