Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jedan je suh, a drugi vlažan...
Nije razlika to sto je novinar klix napisao. Prvo suhi i svjezi se stavljaju se u toploj vodi sa malo secera na temperaturi od 40 C kako bi se provjerilo da su zivi. Drugo kolicina suho kvasca koji se koristi je manja u odnosu na svjezeg tako omjer je 1:1.4, za 10 grama suhog koristi se 14 grama svjezeg.
ovaj suh a ovaj svjež
suvi handrken ili kvasac se prije upotrebe navlazi. Aaa svezi se mece u tesnu rupu
📎🔏