Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidimo da niko uglavnom nema ukusa.
upravo tako
ili novca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cak i u Bosni, da procesljas 10 spratova jedne zgrade, nasao bi ih bar nekoliko da lice na nesto. Rumunija izgleda i siromasnija nego sam mislila
Rumunija je EU samo radi bedema izmedju Rusije i EU. Ugrabili ih prije nego ih Rusi ugrabe. Ali to je toliko siromastvo da ne mozes zamisliti. Moras otici da bi vjerovali.
@etludoa Jad i bijeda Rumunije decenijama i decenijama. I oni su lafo ispunili EU uslove...
Ljudi moji, ovaj portal je kao sekta, uđeš tako lagano ali zato izlaziš jako teško skoro pa nikako. hahaha Hrvatski portali imaju to bolje uređeno, jedan klik na obriši profil i profil obrisan. :)) Pozdrav svima
nema lako izać sa klixa , sta ti je :) ... hahahaha Klix ko neka mafijaska org , uđeš lako . a kad hoćes van ne može tek tako :)
@Sega_Mega skoro pa van ideš u lijesu :P
Ovo volim kad čovjek ima ideju da fotografijom priča o ljudima fotografišući prostor u koji su uložili svoj život i u kojem žive. Neki dan Brad Pit je škljocao svojim aparatom Anđu, Klix to objavio, a stručnjaci-komentatori sa Klixa nisu mogli da se nadive, a fotografije su, uz dužno poštovanje lika i djela (misleći na glumu) gospodina Pita, malo veća kurčevača.
hahahaha ovo je bio moj nick prije ovog sad , pozz bivsi imenjace na portalu :)
@Sega_Mega Neeemoj zezati? Drago mi je, ja sam isto predio ime,bio sam Ronie James DIO (samo skraćeno DIO).Ja volim Type0Negative, bend je nevjerovatno dobar.Šteta što je Peter Steele otišao.Imama i fotografsku FB stranicu gdje objevljujem fotke sa Rock svirki i neke za moju dušu, a stranica se zove Type0Positive,pa baci oko malo na opus ;)
br. 7 je kao iz oglasa "stan na dan"
E vidi gdje je luster! :S
Pa ovo nije miks socijalnih klasa, ovo je jedna klasa 😕
Sjajan projekat :)
Vidis da su sve penzioneri i socijalni
Ako je ovako u Bukureštu, kako im je stanje onda u drugim gradovima i selima.
OTPRILIKE I NEMA RAZLIKE MEDJU STANOVIMA I ZIVOTIMA. JAD I BIJEDA GDJE GOD POGLEDAŠ.
nelose