Nije štedio
83

Ben Affleck nakon kraha braka s Jennifer Lopez uživa u luksuzu: Objavljene fotografije njegove nove vile

I. S.
Foto: EPA-EFE - X
Foto: EPA-EFE - X
Ben Affleck je nakon potpisivanja papira za razvod od Jennifer Lopez kupio vilu u mirnijem dijelu Los Angelesa, a sada su objavljene fotografije ove luksuzne nekretnine.

Za nju je izdvojio više od 20 miliona dolara. Izgrađena je 1940-ih, a osmislio ju je cijenjeni arhitekt Cliff May. Prethodni vlasnici su je detaljno renovirali. Između ostalog ima pet spavaćih soba i šest kupatila.

Naravno, tu je i bazen. U blizini vile se nalazi i štala za konje te kuća za goste. Iako je mnogo jednostavnija od vile u kojoj je živio s Jennifer, mnogi su pohvalili glumčev izbor.

Kako je objavio Daily Mail, Affleck je ovu nekretninu kupio 24. jula, na isti dan kada je Lopez proslavila svoj 55. rođendan. Njih dvoje već dugo vremena nisu fotografisani zajedno, a nedavno su izvori otkrili da su potpisali papire za razvod, koje će uskoro predati.

Njih dvoje su nedavno stavili na prodaju zajedničku vilu na Beverly Hillsu. Prodaje se po cijeni od 84 miliona dolara.

"Ben jedva čeka da je prodaju. On tu nikada nije ni bio sretan", kazao je izvor.

Nakon što su donijeli odluku o razvodu, glumac je iznajmio kuću čiji mjesečni najam iznosi 100.000 dolara. Nalazi se nedaleko od kuće njegove bivše supruge Jennifer Garner.