Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U jednom komentaru od prije par mjeseci dok su pisali kako plaze jedno po drugom i kako je to ljubav iz snova, napisao sam da nece potrajati dugo, nema danas ljubavi to su samo veze iz strasti, a svi znamo kako to zavrsava
Frajer, izmastao da se Jenny promjenila, a ona ludja nego sto je bilatako je to i kod obicnog svijeta
ne bi je dzaba,katastrofa je
Pitaj Lea di Kaprija za savjet kad su žene u pitanju... samo mlado! Ako je stara, džaba taman da je Dženifer Lopez!
Dzaba starac vila prazna i suplja....kad ste u dusi usamljeni.Kupujete strast i pretvarate u brak, misleci da je to to a na kraju se zavrsi kako se zavrsili.Zao mi vas bas!
Ne uživa on ništa osim u alkoholu.
On bas kuha kao star pa zato sporet sa 20 ringli
Sad može u miru da uživa u omiljenom piću
Bene Afleče ...
Puni džepovi, a prazna duša
Ima se, mere se :) a dupli štednjak, ko će sad kuhati jarane
Trebo je u BiMgu uzet montažni bazen, đaba baca pare na ovo
I sta je , na kraju , koga briga , sta rade , jesu li se razveli ili nisu .... pustite ih , kao i ostale ... i oni su obicni ljudi .
Pa ksu
jel obuven hoda po kuci