Pravo rješenje
89

Isprobajte genijalni načina brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru

N. C.
(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)
Kako vrijeme počinje biti hladnije i vlažnije, mnoga domaćinstva moraju da suše svoju odjeću u zatvorenom prostoru, ali to može biti dugotrajan proces.

Najbolji način da to učinite bez skupljanja računa za struju radi korištenja vaše sušilice.

Dolaskom jeseni i kišnih dana znači da sve više domaćinstava traži načine da osuši svoju odjeću u zatvorenom prostoru bez upotrebe sušilice.

Ova nevolja često dovodi do toga da se ljudi odluče koristiti mrežu za sušenja, ali takav način sušenja ponekad može učiniti da se odjeća usmrdi, čak i ako je besprijekorno oprana.

U potrazi za brzim savjetima o sušenju u zatvorenom prostoru, jedna žena se obratila Facebook stranici Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks. Charlotte Holland je objavila svoju dilemu: "Koji je najbolji način da se osuši odeća bez mašine za sušenje veša, molim?".

Oni koji su često odgovarali u odjeljku za komentare složili su se da je uparivanje odvlaživača zraka i ventilator pobjednička strategija.

Ovi uređaji su dizajnirani da izvlače vlagu iz zraka, što je bitno sredstvo u vlažnim dijelovima vašeg prebivališta koji su skloni privlačenju alergena i bakterija.

Ovlaživač zraka postavljen ispred uređaja za prozračivanje odjeće najbolje radi.