Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Alida sa Dzidzikovca bila ziva niko joj nije mogao pre odbiti...zadnji balkoni uz Dzidzikovac prije binga
Ko je cinio komisiju? Ovo ni estetski ni hortikulturalno ni arhitektonski/enterijerski ne zadovoljava nikakve standarde. Nadzidzano i kicasto.
Fakat sramota
Treba ovako i inace
Prva mjesta su mi i ok. Ali ova 2 i 3 haos. Oni stavili automobilske gume i ofarbali, na jednoj od terasa ne mozes se okrenuti.
jao kakva estetika, glamur i otmjenost.. bruka cvijeca, klupa i sarenilo
Saglasan,,, ovo nam je odraz trenutnog drustva
Meni su balkoni super, svaka čast
Hu is ju
nigdje estetike, nabesas cvijeca i eto kao lijepo, niti je tlo izravnato, niti je raspored biljaka srazmjeran. Odo sutra uzeti saku sjemena i baciti na livadu, pa cu se prijaviti.
onaj na chwili uredio javnu povrsinu ispred zgrade ruglo
I kod mene su pokusali,ja im nazvao komunalnu inspekciju,dosli ljudi i naredili da se hitno ukloni.Nek se fino vrate na selo pa nek tamo sade cvijece.