Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pet i po kupatila?
Džontra je kralj!
Ima i Fudo torbica tamni avion uparkiran u garaži...
Huda
Što će mu pola kupatila, pitam se../
Hala ba !
Jedan od malog broja glumaca koji je znao iznijeti ulogu negativca u filmovima. Ne znam da li bi mu bilo koja druga uloga pristajala, čisto sumnjam.
Gene Hackman je najsvestraniji glumac u Hollywoodu.Covjek je sve glumio,od predsjednika,tajnog agenta,profesionalnnog ubice,doktora do advokata i serifa,i ko zna sta jos.Pozitivac,negativac,neutralac,sve moze kod njega i sve odglumljeno vrhunski.
SVAKA ČAST. KO UMIJE NJEMU DVIJE. DOBAR GLUMAC.
Ko je ko Dzontra...?
"Dom John Travolte na Floridi privlači pažnju zbog posebnog dodatka na imanju, aviopiste i dva aviona koji su parkirani ispred njegovih ulaznih vrata." A na slici 3 aviona xD
odkud mu ?
Na slici 3 aviona
Dzontra je uvijek bijo dobar pilot
Nek ima nije ukr'o, zaradio je...
Malo je krao ali nije to nista koliko drugi kradu
dobar je džontra