Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stručnjak za čišćenje doma.. Pa jbt.
UUUU kakva strucnjakinja, pa ko bi se toga sjetio!?
Ona sušilica je najveca glupost "izmisljena" okrece veš 2-3 sata, trosi struju a i obicna centrifuga na visokim obrtajima veoma dobro ocijedi da se ne treba dugo sušiti.
Ako budes citao/la duze od naslova onda neces pisati glupe komentare
Susilica okrece lagano, ne trosi mnogo struje, ali za to vec trebas imati mozak, trosi 1/20 struje u odnosu na pranje, ali dodaje i malo temperature, i odvodi vlagu iz masine kroz odvod u isto vrijeme, dodatna centrifuga radi ali unistava odjecu, guzva i 1x centrifuga trosi 10x vise struje od cijelog 3 satnog programa susenja samo da znas.