Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman posla, u svrakinom buca I buljakovom potoku praviti sobu djetetu. Nek spava na kaucu u dnevnoj kao svi preci.
jes jes ovo za neke ustrojene maksume. ja kada udjem kod ovih svojih u sobu isto da je granata pala. jbt mine od lego kockica po podu.ko nije nagazio ne zna sta znaci sabur.
Sta ce u nas u djecijim sobama luster s bijelim svijetlom ko u fabrici, lamperija, plavi i bordo zidovi sa grbom na sredini i vlagom u cosku, komoda dijapazon 4 metra sa 4 i 2 ladice. Kauc dvosjed kozni oronuo, posteljina poderana i vojna deka, zaluzine boja slonova kost i debele zavjese sa cvjetovima pozutile od cigara.
Tako si lepo i slikovito opisao, kao da iz nje pišeš....
Ja htio (malo skuplji) krevet u fazonu tvrđave sa toboganom. Babi izbijo vjeru iz mene. Spavao na podu