Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja godinama koristim limuntos. Jedna kesica svako 15 daba i kuhalo cisto ko suza.
Pre neki dan sam kamenac izbacio iz kuhala.... provereno 110% razmjer 1:1 alkoholni kis / voda prokuhati i pustiti 30 minuta neka stoji pa ponoviti postupak. Na kraju s cistom vodom oprati tj prokuhati.
Svaki mjesec sličan članak...:facepalm: Dovoljno je sirće nasuti u prokuhalu vodu.
Jednostavno limuntos