Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A par su djeca kontroverznih hercegovačkih biznismena
Prelijepo
Odlicna izvedba, unikat
Da vidim kakva je kuhinja😅
hahahha pa ovo su 3d renderi. GDJE JE KUCA? :D vjerovatno je i mladi bracni par nacrtan u nekom programu
Sigurno se tu radi na ditetu
WoW fantastično Poželim imati ovakvu kućicu
Zavrsi li ova arhitektica ikad fakultet?pita ovaj jaran
Stećak za cijeli život.
Super izgleda. Premalo slika, steta.
Pa ovo su kompjuterski generirane slike, ne kontam, gdje je kuca? Osim toga, "oblozena kamenom" nema taj stih kao kamena kuca.
Fantasticno! Nesto skroz drugacije od svega sto danas gledamo.
Prvo ovo nije kamena kuć, nego vjerovatno betonska ili zidana, pa obložena kamenom. Isto je urađeno i sa krovom, a što se nikad ne radi na ovaj način. Oblaganje primarnih konstrukcija kako bi se postigao efekat da je nešto napravljeno od kamena ili drugih prirodnih materijala se radi uvijek na način da to finalno predstavlja izgled koji će odgovarati stvarnosti. Da stvarno pokušaš uraditi krov od kamena na ovakav način, ne bi nikad uspio, jer bi se urušio čim bi oplatu skinuo.
Uglavnom, mislim da bi arhitektica na fakultetu, da je predstavila ovakav projekat, vjerovatno bila poprilično naružena od strane nastavnika.
Ne lupaj o onom o cemu, ocigledno je, malo znas. Savremena arhitektura nesto je puno vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fantasticno
A par su djeca kontroverznih hercegovačkih biznismeni