Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Limuntos....ne ostavlja miris i samo se ispere i kao novo. Sav posao 3 minute dok prokuha i minuta da se ispere. Koristiti ono veće pakovanje ili nekoliko najmanjih da ne ostane nikakav trag, a nije ni skupo.
Cistim godinama kuhalo s limuntosom! Ubacim mali limuntos, casu vode, prokuha za pola minute i gotovo. I kao novo, nit se sta osjeti, nit ima traga od kamenca. I ona sad otkrila kao Ameriku, ceka pola sata, glupaca. 🤣🤣🤣
Sutra možete napisati članak o eco friendly sušilici veša! Štrik ili kanafa:)
Svaka čast za komentar, duhovito, ali itekako tačno :-)))
i od tebe D.J. neki koristan clanak, svaka cast
Sirce ba, kakav limun? I to ono najjeftinije. “Trik” star 1000 godina🤣
D.J novinar nam brise komentare koji se njemu ne dopadaju …. Jarane koriguj sebe. Budi novinar a ne neka mahalska zena pa bilo sta … samo da se napise. Glavni izvor TikTok
Koristite limuntos! Citav proces traje 60-tak sekundi kada prokljuca. Eno serpa za prokuhavanje vode godinama kao nova.
Prvi put procitah nesto pa hajde reci korisno jer se fakat onaj kamenac skuplja. Btw i pored toga Tik Tok je rinaka.
Još je bolje sirće tj. acetatna kiselina ili esencija. Jer za razliku od limunske, ono ispari, ne ostavlja trag za sobom. Ali, na žalost, to samo pomaže kod kamenca. Kod drugih ostataka, izgoretina, masnoća, slabo pomaže.
WoW ova otkrila Ameriku. Eto da nije nje mi nebi znali za svojstva limunske kiseline!