Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakih par mjeseci, clanak o kamencu se pojavi na klixu. I ptice pjevaju na grani da das alkoholni kis i vodu razmjera 1:1 jedanput , dvaput pa cistu vodu da prokuha ... i to je to
Meni dodje jeftinije da kupim limuntosa, malo vise kesica (lakse ispere, ocat smrdi koliko god razrijedis). Ne treba vise od male kasikice dodat u malo vrele vode nakon kuhanja. Ali redovno, odnosno vidis kako zahvati bas tamo gdje grijac radi. Vidi se nepotpun krug i tad je najbolje malo dodat. Uvijek bude cisto, a ne kod nekih sam znao vidit pohvata se cijelo dno kuhala.
dugo il okruglo zrno ?
Malo limuntosa i vode, za sat dva sva sedra se istopi
limontus i voda, ukljuci da prokljuca voda i to je to
Sat dva? Ispere ga za 3 minute, barem kod mene. Odmah na trun vrele vode i malo 'ljuljat' kuhalo u krug da se sjedini. Uvijek bude glanc ko novo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i kako sad da očistim naslage od riže?