Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelepa je! Ja bih se u takvu neku uselila, ne bih je koristila samo kao vikendicu. Maštam o tome da mi solis nekretnine pronađu neki odgovarajući plac u mirnom kraju, gde mogu da sagradim ovako nešto. Da se odmah uselim i da uživam u smeni godišnjih doba, od proleća do kasne jeseni i zime. Divno!
Cuj 540 KM do 1000 KM noc....pa za tolike pare u evropi negdje do 7 dana biti, malo vise dodas....
Hebale vas plitvice, od toliko domaćih destinacija, vi promovišete te hrvatske
E Plitvice su prekrasne
Odlično, samo još da pomenemo protjerano Srpsko stanovništvo Plitvica.
Lijepo jeste. Medjutim, ta kućica sjedi na jednom stubu, ili mi se samo čini? Malo jaci zemljotres ili odron zemlje i ode sve u p. materinu. Ne bih ja tu smio noćiti.
idila ko ima zensku kakvu, k**** je idila ovako samom
Bio. Ima i bazen, kosta 500 eura. Dorucak dobar. Okolo milijarda restorana.
Kazem vam da sam bio klosari jedni. Ima i indijanski vigvam.
Bas je lijepo al cijena od 350 do 500e po noci je mnogo, bar za nase standarde, al haj stas