Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Điđimiloviću imamo slučaj za tebe..
Svekrva se okreće u grobu, šta joj je sin oženio...
Daj ba putine poravnaj nas više
Ova kao da je rusko-srpski istoričar, sve sama istina.
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA NEBESA SRUŠITE MI SE U KRILO
Nije bolest sve što boli.
Sve zbog toga sto se dopusta ljudima da rade sta im naum pada, jednostavno ljudi moraju da postuju odredjene eticke norme i kodekse ponasanja, nikad vise slobode i opet nikad vise psihijatrijskih slucajeva, depresija, anksioznosti!
Ovo mi se svida vec
Da se ovo desilo prije ~2000/1400 godina nastala bi nova religija.
Gdje su mu bile oči kad je ovu oženio
Da li je otac snimao porod?
Koliko je luda, 100% je "maloga" ovako napuhnutog ugurala unutra a onda ga ko fol rađala
Sta je briga, makar joj ne zvoca za svaku sitnicu. 🤣🤷🏻‍♀️
Ti su kupaj Muzafere a drugi ce da j..u hahah
Nek si se ti ceri udala i materi si izgleda dosadila.
nek je sa srecom al ja mislim da nece dugo
Klixu bi bolje bilo da se opredjeli za pisanje basni u Bosni,bar znamo svi szo su basne/bajke..evo npr nrk pocne jednom davno u jednom dvorcu rodilie se trojke i mati im oflzci dati imena Dragan,Bakir i Milorad oni su uveseljavali narod pricama o ratu,placama u dvorcu,dok su oni pricali bajke narod je odlazio za svojim bajkama van dvorca