Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaš ti "gumenka" u vitrini mojne meni gatibo
A ceri kako bi onda ja trebao izgledat, citav zivot u cekibatu🤣🤣🤣
Pa nije ni neka šteta.
Uf. Pričekaj još malo kod te pravo zasvrbi. Nema užitka bez pravog komada mesa 😋
Ma rijesila se velikog problema.Uzivaj u zdravlju i zivotu. Sta dobijes u braku? Svaka zena ima poremećaj štitne a svaka šesta rak dojke.
Ako se predomislis tu sam 00387 61 412 342
Ništa strašno. Aseksualna ženska kojoj je seks i normalna veza zahtjevan poduhvat. Vjerovatno frigidna i nije bila sposobna zadovoljiti partnere i pružiti partnerima ono osnovno što veza zahtjeva. Sa dolaskom društvenih mreža se trudi unovčiti svoje komplekse i traume. Ukratko ništa od ništa...
Odrekla se u 39oj nakon 20 i nesto godina heftanja, haj budi mangup pa nemoj ni poceti s tim
Šteta. Lijepa žena. Kakve gabore ovi koji je kritikuju imaju pa im muka zbog njene odluke. Njen život, njena stvar. Nikoga ne ugrožava, ne radi ništa nedozvoljeno ali ipak šteta. Bolje je s ovom u celibatu nego Harisu sa Melinom. Ovako si siguran a onako nisi siguran koliko ih je Melina probala dok on pjeva Muštuluk
Imala sexa za 2 života pa se sada odrekla hahaha, odrekni se TikToka da vidim možeš li to?
Sad ona misli da je posebna što se ne yebbe. Pa to se podrazumjevalo nekad za neudate i razvedene
To se u nas kaže pukla kao lajsna
pola bosne vako, zato smo i nadrndani
Pa kad su nam zenske nula, nafurano do bola a prosjek teski, koliko su vani zenske normalnije
Pa i Papa u Rimu ako ništa ženama noge opere jednom godišnje 😂😂😂
sloboda nije da radis sta oces nego da ne radis ono sto neces
Zene sex biraju, dok je muskarcima sex potreba i to je ono sto muskarci ne mogu razumjeti. Zena nakon sto ispuni svoju duznost majke, moze normalno zivjeti bez sexa ostatak zivota. Svakako postoje izuzeci, ali oni samo dokazuju pravilo.