Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko dvije, neko nijednu. Čitav život želja mi je bila da imam svoju porodicu ali nažalost došlo je vrijeme da prihvatim da se to meni neće dogoditi, a sad kad sam duboko u tridesetima nije ni da imam više nešto želje. No, ponekad melanholija proradi i čovjek poželi ono što ne može imat. Volio bih da sam kao i svi drugi, da imam nekog ali eto nije svakome suđeno, a i ja nekakav čudan i težak, nikad nisam znao i umio da osvojim ženu.
Sta fali tridesetim godinama, ljudi se zene u sedamdesetoj. Ako mislis da si star, nisi, a u ostale razloge ne ulazim.
Prika nije ti ni blizu kasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
ma ti si debil jedan obicni a ne musluman
sto si ljubomoran
Tačno tako ja ne vidim da se radi o muslimanu. Ovdje vidim muškarca i dvije žene, jedna od njih je supruga a druga ljubavnica. On je iskoristio samo svoje pravo a po slici se ne vidi da ispunjava i obaveze,što je vrlo bitno.
Eeej grdne rane...🫣
majmune
Zna se kako izgledaju muslimani, a i muslimanke. Sudeci po izgledu, daleko je ovo od islama. Osim toga, svaka zena treba da ima svoju kucu, a ne da sve zive zajedno. Covjeku ocito fali koji kliker u glavi. U svemu tome jadna njegova zena i djeca. Da li ona ima mogucnosti da zivi i radi sa svojom djecicom bez njegovog finansiranja, ne vjerujem da bi i minutu vise trpila ovu budalu.
Imas pravo na 4 ako ih mozes uzdrzavat.
Ja sam da se ovdje uvedu apsolutno sva pravila koja vrijede u afganistanu, na probni rok od bar 6 mjeseci kao drustveni eksperiment. Bas me zanima kako ce se nakon toga prvenstveno zenska popluacija izjasnjavati.
To nije po islamskim propisima. Ne moze 2,3 ili 4 zene natrpati u jednu kucu. Svaka mora ziviti zasebno
Ma onu ne konta kao ženu već kao robinju, pa je to onda po islamu.
Cuj musliman je i ima pravo na 4 zene. Kakvo opravdanje.Da bi postupio na taj nacin, svakoj zeni moras obezbijedit dom, serijatski se vjencat, otac od druge "mlade" mora odobrit, zene su ti otkrivene.....
Pa kakve veze, bolje nego da je vara. Fino je rekao da ce raditi za njih dvije da im nista ne fali. Svaka cast, posten covjek, ne laze, na vara i bori se za svoju porodicu.
Samo je zaboravio da ako se hoce vaditi na muslimanstvo, ozeniti vise od jedne zene moze u slucaju da je nezbrinuta, odnosno da joj je muz poginuo u ratu na strani muslimana (sto je dosta jednostavno obzirom da vecina danasnjih ratova su izmedju muslimana i muslimana).
nikad nije kasno iskreno ali bolje je ranije ja se oženio u 25 da sam bogdom u 18
Buraz je*e ali vadi, da u drugu stavi!
San svakog muškarca da se nelažemo
Ova Bosna puna Muslimana,a vjere najmanje
dvije žene pod jednim krovom,kao što imamo dvije škole,bilo je neviđeno u Bosni do sada
Ne znam.sta bi reko . Imaš ženu , tri djeteta , živiš sa roditeljima i tebi prvo napamet.pada da se.opet ženiš ?