Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki respect, eto svadbe za pamcenje! Umjesto parade pijanstva i kica pokazali humanost, respect!
NE DAM NI MARKE DOK GOD JE VLAST TA KOJA JE PODRZALA KAMENOLOM U TALU.... NE DAM NI MARKE !
Ne vrijedjaj stihove Balaševića molim lijepo.
Svaka čast
Puno su skupili, toliko sam nekada šmrkao svako 7-10 dana u prosjeku.
Pa po koliko su dali, po 5. Ovdje se moglo da se domovina voli kako treba skupiti i 20000 . Kapa do poda za inicijativu, ali eto.
Popovima,fratrima i hodžama se ne daju pare,mogli ste direktno uplatit na pomozi.ba i mirna Bosna
dali su gdje treba
Ne dam ni marke. Sa ovim potezima dajete vjetar u ledja našoj vladi da ne moraju oni nista nego ce sve donacija pokriti... NE DAM NI MARKE !
JA SAM DAO 100 MARAKA A TI NEDAJ NI MARKE
Donacije ni priblizno ne mogu pokriti stetu ali ce pomoci, tako da je opet na vlasti sve htjeli to ili ne, ne lupaj bezveze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sadaka protektorat ! Majko mila !
Cuj proslijediti dzematu, prva greska
Definitivno!!!
10,20,50 a na Muziku 100 Eura ionako ta Pomoc nece stici gdje treba, mozda hoce ali ce usput Cifra izgubiti dosta nula, takav smo mi Narod nikakav zato na i jest Drzava ovakva kakva je!
Kud efendiji uzece procenat:)
Gleda ga kuma i konta kud sad nađe ovo
Tako su i Nazif Gljiva i oba Halida, i jos mnogi, ali nikad nismo saznali gdje su pare zavrsile osim da nisu tamo gdje su trebale. Mnogo ih se obogatilo na tudjoj nesreci, haram im bilo.!
Naravno. Ne znam sta se ocekiva od nas balkanaca. Mentalitet f u j.