Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima toga puno
Znam ih ovako rade vec 30 godina i jos su zajedno.
moja ex je koristila sva 4 protiv mene + 2 koja nisu nabrojana
Znaci moze se varat, ne skodi braku
Nakon sto partneru das na znanje da ne cijenis njegov nacin ponasanja i neosnovane kritike na tvoj racun, da mislis da svoju licnu nesigurnost ne treba da projektuje na tebe , da eventualnu ljubomoru mora sam da preradi i ne stavlja se u poziciju zrtve u relaciji...dok sve to raspravis, budes smozden i iscrpljen. Tako da se pocnes pitati sta ja ovdje radim o,,,,to je vec kraj.
Nazalost vise od pola nasih generacija odraslo je u ovakvim brakovim zbog manjka pismenosti i odvajanja vremena za partnera