Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj 5min pa nije maraton
To je sa kupanjem
35 minuta ukljucujuci i odlazak u kupovinu
Jes, 35 minuta i kod mene, 30minuta nagovaranja i 5 minuta akcije sa kupanjem..hahaha.
Ko što moja drugarica kaže ako partner ne završi za 5 minuta onda nešto nevalja sa mnom.
Ja kad sexam ne gledam na sahat
Sa kupanjem 4 minuta
jest al oni preferiraju ko predigru neki slag ili jagode po tijelu partnera pa to kao jedes strastveno, cuo za to ibro iz gracanice, natreso po dzemili pekmeza i kajmaka, polizala se dzemila sama dok je on otiso po hljeb da umace
Prosle godine slabo, ove malo rjedje
EEEE PA SAD NE DAJTE ŽENE....EVO STA KAŽE STRUKA Podsjećamo, naučnici s Univerziteta Walden u Minnesoti također su otkrili da su žene izložene 70 posto većem riziku od smrti ukoliko se ne seksaju barem jednom sedmično.
Kako mazenje i predigra 2 minute kod mene sve traje i zamjene je j..a
na sta je klix spao
edukacija je potrebna
I šta sad? Treba da uključim štopericu za svaku stavku. Od te "stručne" hebačine nema ništa.
Jedva 15 sek