Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve zavisi kakav je muskarac u pitanju ,tacnije od njegov novcanika ,to je jedina istina nazalost
Tvrdim da se muškarac oseti najmoćnijim kad uspe da osvoji moćnu ženu
Osetim se ja prilično lepo i sa tvojom trebom, hvala
Gorilla, Kačavenda je bosanski pedofil, a ovaj dečko ekači. Uzmi to u obzir
Ja se pravim smotana na pocetku pa postepeno stezem obruc. Taktika provjerena 😀
I nisi u toj taktici usamljena, naprotiv, da ti kažem
Jedna od tri žene promijeni ponašanje na ljubavnom sastanku da bi se muškarac osjetio moćnije Žene mijenjaju svoje ponašanje na ljubavnim sastancima kako bi omogućile muškarcima da se prilagode očekivanjima društva - on navodno treba biti vođa u svakom smislu te riječi. --- Ko je ovdje veci psihicki bolesnik, ona da bi se njemu dodvorila ili on da bi u njenim ocima i u ocima drustvene zajednice "bio" muzjak???
A možda žena jednostavno želi da pokaže svoju ženstvenost, jer je upravo to ono što većinu muškaraca privlači. Većina žena u današnje vrijeme ima sindrom kastriranog penisa.
Postizati jednakosti između muškarca i žena neće uspijeti jer priroda je muškarce napravila 40% jače od žene i dala mu je veću pamet da može upravljati nad ženom. Žena je od prirode napravljena da prati i podržava šta muškarac misli postati.
muskarac i pamet🤔nisu ti svi na broju 😅
@gooUser1625323980 Postizati jednakosti između muškarca i žena neće uspijeti jer priroda je muškarce napravila 40% jače od žene i dala mu je veću pamet da može upravljati nad ženom. Žena je od prirode napravljena da prati i podržava šta muškarac misli postati. ----
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Loš vam test 3 od 3 promijene ponasanje, još ako trebaju dobit katastrofa,a ako su dobile dupla katastrofa, ostane 5 dana u mjesecu da se normalno komunicira ako ih neiznervira instagram i fcb!
ucini te depresivnim eto sta, sjedio tako ma sjb me totalno pricom, depresija teska me pocela hvatat, hvala Bogu pa sam se rijesio
ahm jasta, jest obrnuto, pocne te ponizavat, haha
Ma to one se promijene da se bolje prodaju . Pustite vi ta istraživanja .
dok te mami i medom te hrani,kad te namami i hljeb ti zabrane.takve su danasnje vlasnice pichoka i tacno mi je zao normalnih,obrazovanih,kulturnih,lijepih momaka koji nemaju nikakve sanse makar kod rugoba🥺 nedajte se braco,makar ga pepao godinama,nedaj da te vodi zednog preko vode
ova 2👎 bezbeli da su feministkinje kliknule.muski se slazu sa mnom😆i ovako i onako😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)