Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dame žele samo 🍆 i 💵 nebitno u kojoj kombinaciji
"...oni žele razgovarati o važnim pitanjima i dugoročnim ciljevima". Kako bolan a polu gola se slika I stavlja na Tinder?? A svi hoće "ozbiljnu" vezu😄
Tajna prave ljubavi ne lezi u tome pronaci nekoga savrsenog... Tajna prave ljubavi lezi u tome pronaci nekog nesavrsenog i voliti ga bas takvog kakav jeste... kao ti mene... Laku noc :***
:)) :****
:))
I da plati racun taj prvi dejt barem!
pitanje je koje 2 stvari zele muškarci da im žene urade..
A sta dzentlmeni ocekuju od dama?
...da je pljesne po du..tu
Miskarci su posteniji od zena.
Prvi utisak, ili hajde, prvi sastanak se ne mogu popraviti. Treba biti zanimljiv, duhovit, pokazati manire i da umeš da slušaš. Jednostavno, treba joj biti prijatno i otvoriti je da priča.
Da je nekad doci do tog prvog dejta, nisam ni dosao u situaciju da budem duhovit i zanimljiv haha
Pa što, majku mu?! Stidljiv?
Kao osoba koja kroca u 3. deceniju lagano, a nikad nije bila u vezi, mogu reci jednu stvar: Ekonomska i emocionalna stabilnost su najbitnije stvari. Ako jedno fali, svaka normalna osoba ce te zaobici. (Pijane avanture se ne pikaju ;) ) Ide nabolje ali moje je vrijeme proslo. Hvala Bogu ne fali mi nista, samo srodna dusa ali bice i to abd, a ako ne bude onda je sudjeno valjda. Poyy za slicnu raju, ako trebate omoc molim vas da je nadjete, meni je pomoglo dosta ♥♥♥♥
Dakle, ti si na pragu 21. godine života? Ili si se pogrešno izrazio ili si toliko siguran da si pokupio svu mudrost muško-ženskih odnosa tako mlad?! Dobri moj, ja sam u tvojim godinama im'o 27 godina i mogu ti reći da sam najlakše žene "osvajao" dok sam bio 'ebivetar bez kinte za taxi.
Pogresno se izrazio, ne razumijem ja sebe jedva, a kamo li zene mili moj. Drago mije sto si imao lijepa iskustva. Pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo cu reci: Tinder i ozbiljne veze tj ljubav ne idu bas jedno s drugime... A svaka osoba voli iskrenost, paznju, itd. Ako treba BMW, Jahta, itd. za ljubav, a ako druga strana nije zainteresovana za takvu vrstu transakcija... ahm hocu reci, ljubavi... pa onda se jednostavno trazi dalje... Kao sto kazu svako nadje sebi sto mu odgovara.
Uvijek je bilo i bit ce takvih osoba koji ne mogu da prihvate LIJEPU GESTU prema drugome.....i takve osobe nevaljaju ni svojoj porodici a kamo li sebi.
Ja uvijek sve ta tri uslova svojim damama priusitim