Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evakuacija ublažava glavobolju. Raširi noge da glava prođe
@vrli.pitac Kad prođe glava, bolit će je stomak 😀
Odlicno. Znaci jednom mjesecno zena, ostalih 20 puta ljubavnica. Posto zene pocnu glumit casne sestre cim se udaju i ne kontaju muske potrebe. Jest sve vi koje citate i zgrazavate se, ovo je istina.
zene imaju vecu potrebu od muskarca, tako da il je ne privlacis il ko sto kaze vic « ni ti nikog ne mozes da se sjetis »
🤣🤣🤣
Sve dok mogu cesto osjecam se mladje... nekima je clanak profuljena tema, ali i nije bas.
I vise old toga
Ja cjeli život govorim da treba drkat...
To i jest neki standard, sve ispod je podbacaj
Prosle godine jednom ove malo rjeđe
baa ste vi klixovci zakinuti😬nmg da vjerujem da su vam zene tako sebicne.ono ja sam se udala,djecu rodila,nije vise toliko bitno kada cu muzu dati koku...mogu misliti i kakve su građe,koliko šlaufa na stomaku imaju....bas suprotno,za muza uvijek treba imati vremena,srediti se,namirisati i trepnuti koji put okicama i zabava moze da pocne😉
Lijepo pjevušiš slavuju 😂
ako joj je mrsko da namigne 😉,moze i 🫦
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a u pm sad moram dr kati svaki dan
Ne moraš mi ga svaki dan: drkaj 2 pa 1 a možeš i 12-24-24-48
kao da radi u KJKP kao security🤗
Ja bi i svaki dan al haj objasni zeni to..ona bi 2x sedmicno kao da joj je 50 a ne 30 god xD kae dojadilo joj,nije joj zanimljivo svaki dan..xD
Ja ću živjeti zauvijek!!!!!
Mnogo je kume
Sa 17 mi je to uspijevalo 3x dnevno. Sa 27 1x dnevno a sa 47 2x sedmično.
Teško je to ženama objasniti
Ja moram prije svakog ukrcavanja u avion jer je dozvoljeno samo 100ml tekucine unijeti