Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Njemačkoj u Lidlu buketi gdje dodju samo ruže (6-7 komada) po 1,5-2€ a ostali “bogatiji” buketicod 4 pa do 13€. Ovo u Bosni i Hercegovini što se radi je samo pokušaj gazdi da preko ledja gradjana sebi i ove godine priušte najnovijeg Audija jer eto sramota voziti prošlogodišnji jer će komšiluk misliti da ti je firma propala. I nije ovo samo slučaj sa ružama i cvijećem nego bukvalno u svemu
Pa vidiš šta piše, kod ovih je kao ruža još uvijek 3 KM, ako ih “ne natjeraju da povećaju cijenu”. Klix je trebao objasnit šta to znači.
Da ti je lijepo u toj Njemackoj Pupane nebi ovdje gubio vrijeme na forumu. Hajde sad ce ti pauza za rucak u 12, imas u Lidlu jeftinih paradajiza i kiflica pa rucaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zadnji put sam kupio ruzu u cetvrtom osnovne svojoj simpatiji iz trece klupe lijevo do prozora, bas se pitam gdje li je sad
3ruze 1kg mljevenog. 2ruze.1kg filea. kraj.
Sva sreca pa nikad nemam trebu, iznos ustedjenog novca se mjerima hiljadama ako ne i tisucama maraka, za jos finansijskih savjeta bacite lajk
Kao prvo, ne odredjuju cvjećari cijene cvijeća, već dobavljači iz zemalja iz kojih se uvozi, odnosno uvoznici istog iz Hercegovine. Pritom taj isti cvjećar mora naplatiti i uslugu aranžiranja koje je, vjerujte mi, zanat za sebe. A cvijeće iz namjenskog uzgoja KOŠTA jer TRAJE. Buket sa dobrim cvijećem će trajati danima, a ovaj iz supermarketa neće. Isto je i sa parfemima, kvalitetnom obućom itd.
Najbolje da se trude, pa prodaju po marku cccc
U Njemackoj cijena buketa ruza 10 maraka, koji ste vi cigani
Ako ženu ne voliš, ne paziš i ne poštuješ svaki dan, nemoj ni danas.
Cvijeće kupuje onaj ko je navikao i on dobro zna koliko šta košta, ili ga to i ne zanima. Ovdje komentari onih koji jednom godišnje uđu u cjećaru i iščuđavaju se što ruža košta kao kutija cigara pa im neće ostati ništa za kladionice.
Kakav 14 februar otrijeznite se
Inace kosta 2-3 KM kada niko ne kupuje
@Xamarin pa paša,zašto onda oni koji idu na džumu ne rade nedeljom?! Tako je u arapskim emiratima ...petak i subota neradni ,a nedelja kao ostatak sedmice ,ovdje se ne radi bukvalno 3 dana ,izuzevši onih par sati što se tuspase ujutro !
Ne moramo danas ni biti zaljubljeni. Najbolje se posvadjat jeftinije je
Neka hvala !!!
Da mogu uzeli bi nam dušu u ovakvoj situaciji..Haram im bilo svima šta nam rade ...
Porez za budale
Proizvodjaci propadaju a marze cvjecara 100%