Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa takvi su najbolji.
pa ima tih zena koje jednostavno se pale na lose momke i a ima brate i onih koje su tute pa ih ne prepoznaju jer s isti znaju dobro zakamuflirat, pa jadne onda najebu
Dzaba Narode moj ljubomora je gora od Atomske a svaka je Žena ima!!,, u 5 dkg su SVE!!!,,haha,,, a kad joj se muško svidi onda ga smatra kao pljen nije važno jeli dotični uvezi ,braku !!,, hahaha
Ne bih se složio s prvim razlogom jer pretpostavlja da djevojke istražuju samo lošeg momka. Djevojke istražuju i stalkaju svakog momka s kojim su u vezi, bio on dobar ili loš. Ne samo da istražuju nego bi i CIA pozavidjela metodama i tehnikama koje koriste u toj avanturi. Momci oprez.
Preciznije bi bilo: Žene istražuju svakog muškarca koji im je zanimljiv. Nebitno da li su u vezi s tim muškarcem, braku, ili čak ako pored njega imaju drugog. Djevojke su 24h u "istraživanje" funkciji.
Sto oprez, pa treba svako da provjeri s kim ima posla, bilo musko ili zensko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)