Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijedno napomenuti da je kuma u kovertu napisala "ja sam već dala", ima na TT snimak hahah. Napravili ljudi cirkus al haj, bolje ovo gledati nego crne vijesti neuspjelih brakova što završe i kobno, jbg.
Evo je na početku kobno... I veze sa ljudstvom nema...
sva povrsnost danasnjih odnosa stala u jedan clanak. povraca mi se
grand produkcija i reality
svi smo nasi, samo jasi
Islam je spas
Ovdje moze ici trojka LEGITIMNO :-) Samo neka uzivaju, bolje nego da "ratuju".
Ko ganzi, svako sa svakim.
Ma ko veli,evo sve ću uraditi,bit ću i kuma samo ga vodi
Sharing is caring
Ro spije svi, vidi se na njima, goli pa hajd'... I čudimo se što nam mogu nametati sve, ovi sa olimpijade... Može sve samo ako nije kako Bog zapovijeda... A narod ovcice, samo hljeba i igara...
Anticka grcka je postavila temelje etici, filozofiji i moralu, a opstepoznato je da su upraznjavali orgije kao nesto sasvim najnormalnije. Kakve veze ima tjelesno zadovoljstvo sa stanjem duha?
dobro došli u klub svingeraja
Nije bas da je normalno ,ali mladozenji ce zgoljava piletina doci glave ,zato je plavusa vesela
Vlaška posla!!
sasomange posla
u srbiji je zadruga postala davno real life
Trojka
sSamo ovi nece prodati drzavu!!
Samo neka je veselo...