Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kad se razvedu....sjeku prst.
Jedno bar ;) ne moraju oboje.
ko se na ovo odluci, taj sigurno ne kalkulise i ne razmislja "sta ako". ako vam je prednost prstenja u tome sto ga se mozete rijesiti u slucaju razvoda, yebo vas taj brak :D meni se ova ideja svidja.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hajd tetovažu prodaj
hahah ne mozes je prodati, a sto je najgore ne mozes je ni tako lahko skinuti, kad i ako dodje do toga.
Crno bijelo sranje u bojama
Kome se svidja neka radi, meni je tradicionalno sa prstenom to sto ide
za sve muslimane koje se tetoviraju, piju alkohol itd., zasto onda ne jedete svinjetinu ?
Prvo da razjasnimo nesto, ja sam musliman, ali i pijem i pusim i jedem svinjetinu.... to je moja stvar sta cu raditi i kako cu vjerovati... a da ti sad odgovorim zasto se ne preporucuje svinjetina, iz jednog jednostavnog razloga, zato sto je svinjski dnk najslicniji ljudskom,zbog toga se i mnogi lijekovi testiraju na svinjama, neki svinjski organi se mogu cak koristiti za presadjivanje.... nadam se da je barem malo jasnije ;)
sve je to zabranjeno, mene samo zanima kakva su razmisljanja tih ljudi, pa ne mozes izabrati sebi sta ti odgovara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sejtanska posla Tetoviranje je strogo zabranjeno
mislis ? sta je sve strogo pa se radi, ne rise
a kad se bubat to nije zabranjeno? papanska politika
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bezveze...ne moze se skinuti na sat, dva...
devojke vole dijamante, to su im najbolji druugovi. jk ako niste dnali hahah
Prefora. Samo lakse je skinuti i baciti prsten, nego laserski ukloniti tetovazu ili nedaj boze moras prst u AFEKTU odrezati sebi kekekek, :D
Nisu ni tetovaze bas jeftine:-/
Kad bi ovo bio luksuz bake bi oci istetoviro!!
Asylum III, pa cijela je istina da je novac osnov svega, pa tako i stabilnog braka, a kasnije višečlane porodice. Bez novca se druže ne započinje ništa. Ovdje se podrazumjeva kao prva i početna osnova ljubav, a onda novac. Vidim da sam dobila puno dislajkova na moj komentar. :)))))) Ne bježite od tradicije i ne preuveličavajte stvari. Podrazumjeva se da sve bude prema mogućnostima, ali nikako se ne podrazumjeva tetovaža umjesto burme. Krajnje neozbiljno i nemaštovito. Sad fino zamislite da umjesto pite u tepsiji, nevjesta nacrta pitu :)))))), oboji je malo zelenom bojom i eto ti zeljanica za ručak. Meni je to isto kao sa ovom tetovažom na prstu.
Uvrnuto! Nijedna ozbiljna veza/brak, neće se zasnovati na ovom nacrtanom prstenu. Ko to želi uporno da obezvrijedi ljudske vrijednosti, pa nam lansira ovako uvrnute ideje vjerdbe? Sa ovim će složiti samo luđak i kokuz. Trećeg profila nema. :))))))
a dijamantni prsten nije uvrnuta ideja? haha.. samo zato što 20-30 godina propagande djeluje.
bihprvak. hoćeš reći da je lakše skinuti tetovažu nego prsten?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovo je za sirotinju
đesi bogatune, nisam te prepoznao..