Prikrivaju nesigurnosti
27

Ovaj horskopski znak je najtoksičniji u vezama: Crpe energiju iz partnera i potpuno ga podrede sebi

D. J.
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Foto: Shutterstock/Klix.ba
Niko ne uživa u društvu toksične osobe, ni partneri ni prijatelji, no ponekad se od ovih osoba teško odmaknuti ako je riječ o ljubavnom odnosu.

Neki horoskopski znakovi imaju više sklonosti emocionalnom zlostavljanju nego drugi, zato je neke osobine važno prepoznati na početku kako bi se u budućnosti zaštitlii od negatvnog okruženja i atmosfere koje takve osobe šire oko sebe.

Jedan od najtoksičnijih osoba u horoskopu je Vodolija.

Oni uživaju u kontroliranju drugih i na taj način crpe energiju iz svih s kojima dolaze u susret. Vodolija, posebno u ljubavnom odnosu, tjera partnera da se ponaša kao da mu treba dopuštenje za bilo šta pa se ponekad osobe koje su u vezi s pripadnicama ovog znaka ponašaju kao da ih se boje.

Uživaju u tome da upravljaju drugima pa se često koriste lažima, spletkama i drugim alatima koje koriste nesigurne osobe kako bi došli do svojih ciljeva. Ovaj horoskopski znak zna biti vrlo okrutan i bezosjećajan.

Vodolije su poznate po tome da vole skrivati svoje osjećaje. Poneki pripadnici ovog znaka imaju reputaciju da su hladne i neosjetljive osobe, no riječ je samo o njihovom obrambenom mehanizmu jer imaju vrlo malo samopouzdanja.

Neke od slavnih Vodolija koje su poznate po svom toksičnom ponašanju prema partnerima i suradnicima su Ellen Degeneres, Justin Timberlake, Kelly Rowland i Dennise Richards.

Među njima je i Yoko Ono, japanska umjetnica i udovica Johna Lennona, koju mnogi obožavatelji slavnog benda krive za raspad The Beatlesa.