Željeli uštedjeti
4

Par organizovao predivnu ceremoniju vjenčanja za manje od 500 dolara

I. S.
Foto: TikTok/kiarabrk
Foto: TikTok/kiarabrk
Kiara i Joel Brokenbrough iz Kalifornije su dokaz da se može organizovati predivna ceremonija vjenčanja bez trošenja velike sume novca.

Naime, na vjenčanje su potrošili manje od 500 dolara. Kiara je vjenčanicu naručila putem web stranice Shein za samo 47 dolara.

"Nisam željela trošiti previše novca na nešto što ću nositi samo nekoliko sati", kazala je u intervjuu za Good Morning America.

@kiarabrk Reply to @maalikaelise dress included! $47 on @SHEIN 🤩🤩 #weddingtiktok #weddingdress #cheapwedding #blackbride ♬ audio credit is rennyxaudios - 70s80s90s00s

Sudbonosno "da" rekli su pored autoputa u blizini planine Sierra Pelona. Platili su stolice i luk. Članovi porodice i prijatelji su im poklonili tortu.

"Ljudi koje smo pozvali na zabavu su ispoštovali našu želju da uštedimo što je više moguće. Drago nam je što su nas podržali. Trebalo nam je otprilike dva mjeseca da sve isplaniramo", rekao je Joel.

Zabava je održana u klubu Misty's Lounge. Par nije napravio rezervacije, a gosti su ipak morali platiti hranu i piće.

@kiarabrk I’ze a married woman now!! 😜 Subscribe to my YouTube channel to see how I pulled this off! YT: KIARA BRK #wedding #weddingtiktok #weddingday #couples ♬ original sound - zaq 🦖

Kiara i Joel se nadaju da će njihovo vjenčanje poslužiti kao primjer drugima. Smatraju da novac uopće nije toliko bitan i da pažnja mora biti usmjerena na ono što je zaista značajno, a to je brak, odnosno zajednički život.