Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pastiri su od davnina poznati kao mudri i učeni ljudi. Kao primjer imamo Mojsija tj. Musa a.s. zavisi kako ko izgovara. Takva su vremena da je većina gospode na selu ali zato ma kockastih glava u gradovima ne manjka. Nestabilan je vakat došao, možda ćemo svi za par godina kao ovaj gospodin na videozapisu. Sve najbolje dobri čovječe!
Prvi put u zivotu procitah da su pastiri mudri u uceni ljudi, a imam finih biblioteka iza sebe... Svaka cast ovom covjeku ali pastiri su uvijek bili uglavnom nepismeni i neuki, iako dusom dobri, ljudi.
vrijedan, pametan i zgodan - da sam blize mogli smo na kafu.
dajte mu nešto, uščuo se.
ma ovaj pajdo govori cisti bosanski jezik i iz aviona se vidi da je bosanac - nije ovo vidilo ni hrvata ni hrvatskog jezika. Fakat ne kontam sto se ljudi stide reci da govore bosanski...
Jadne cuke ("kerovi"), dobijaju hljeb, a ako im se posreći i malo graha....
ja govorim,bosanski,srpski,hrvatski,engleski ,pitam jesam li ja poliglota?
Cuj i Hrvatski strani jezik
imas koze sto znaci imas zenu
Majka mu stara, zivi u Bosni a govori hrvatski kao maternji. Mora ga nedje zasrati, inace je sve u prici dosta pozitivno i simpaticno. Sjedi, trojka!
Dobar tip,. Ja bih mu Dao 2 -ojku prolaznu ocjenu. Pricaj BOSANSKIIIII🤷🤷🤷🤷🤷
Bosna i Hercegovina ima tri sluzbena jezika, a hrvatski je jedan od njih. Zasto mora pricati bosanski?? Hrvatski je sasvim okej, a ako ti se ne svidja - pravac Njemacka. 🤷‍♀️
prije ce je ovaj plisko naci nego ja
Majkemi izgleda ko da ima 70
Tacno .Ja 53 razvaljujem prijateljice a muzevi davao vec u vjecnim lovistima 🤷
suncem okupan.
Josipe ti otvori zenski frizerski salon pa nek ti zena sisa ovce.
dobro izgleda za petobanku