Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sve prepustiti roditeljima ko nekad u vezi izbora mlade. Onda u braku ako nisi zadovoljan, uvijek možeš reći da te babo zayebo.
E majko mila što je čovjek slobodniji i ima više prava to ga više ta ista sloboda i prava guše.Izgleda fakat najbolje ko u turski vakat.Dovedu ženi muža ili mužu ženu i eto.
Ali fakat kada pogledaš,najnormalniji brakovi su takvi bili gdje roditelji biraju.Čim su sinovi i kćerke počeli birati,počeli su d*lje i alkoholičare u kuću dovoditi haha.
Kvalitetniji komentari od clanka.
uvijek je tako, clanak rijetko kad zanimljiv al sto me komentari nasmiju malo ko moze
Ima li neko u tvojoj porodici šizifreniju?
Uzmi Poštenu. Vjernicu dobiješ Hanumu. Uzmi Radna I Zdrava Poštena I sve ide kako treba. Hollywood je u USA.
meni je izgled i nacin govora presudan, od toga najvise zavisi sta cu ja njega pitati, pa po tome da se lako pretpostaviti koliki je nivo mog interesovanja, sve ostalo je gubljenje vremena ..
Hoš mi odmahe dati?
Prezime,djevojacko prezime majke,nacionalnost,vjeroispovjest i politicka opredjeljenost( ljevica,centar ili desnica). Odgovori koji ukazuju na drugu vjeru ,naciju ili komunjare automatski ukidaju mogucnost drugog sastanka. Prosli rat je pokazao da je najbolje da se drzi svako svoga tora. Vecina mjesanih brakova se raspala a oni koji su se stvarno voljeli danas zive daleko od ove zabokrecine.
Pitanje na prvom spoju, cemo kod tebe il kod mene
i onaj danas iz prijedora je bio na kratkom spoju
Wtf 😂
Šesto, hoće li biti šta večeras?
1. Gdje radiš? (da vidi jesi li kreditno sposoban, hoćeš li joj moći stan kupit) 2. Čime ti se bave roditelji? (da vidi imaš li leđa) 3. Jesi li bio na moru ove godine? (naizgled bezazleno pitanje - da vidi putuješ li/hoćeš li je vodati po destinacijama) 4. A jel ovo tvoje auto? (da vidi imaš li keša ili ti neko drugi upravlja) 5. Kad si prekinuo zadnju vezu? (da vidi da li je gledaš kao kujicu ili ima nade za ozbiljno)
Joj Klixe 🤦🏼‍♀️ ovo je u rangu onog “o čemu ćemo pričati” i “hajde ti sad nešto pitaj” 🙈🙉
najbolje pitanje na prvom spoju? zna li ti momak da si sa mnom izasla...
Imas li posao i gdje Imas li auto Zivis li jos sa roditeljima Sta si do sada cekao/la Kakvu skolu imad
Kad ce jebacina to je glavno pitanje.