Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je tebi pričat a prangija ko elektro stub šta ću ja sa dugom DEVETKOM
Pratiš ga?
Jedan od rijetkih kojem nije tesko ustati na poso’ ponedeljkom.
likovi se pucaju svime i svačim koriste sprejeve da im otupi operacije da povećaju pumpaju salo iz guzova u penis koje im za par godina visi itd i onda nađe palmudit nekom. Prosječna dužina vagine u erekciji je 13 cm kolika je prosječna dužina penisa. Zare mislite da ste pametniji od prirode-boga sve je srazmjerno i u skladu.
Sta kazu dame
Dabogda mu dijete sakato bilo.
Upravo to sto je radio na gradjevini a nije mu mozak trovao neki sef je tajna njegovog uspjeha. Celava glava je samo ukras.
Kakvi danas ljudi daju savjete
On trazi zenu koja ga nece pitati kako je bilo na poslu.
A dok mece nije mu teskoo
Junak moje mladosti.
ćelo s brejzersa
astronaut, doktor, policajac...