Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije je bila sumnja, ali sada je fdefinitivno; na klixu rade na ispiranju mozgova ovog jadnog naroda
@dmachiavelli . N1
PAZI SE! Masoni su to vjerovatno...starobosanski.
Najviše me iznenadila ova djevojčica pod brojem 2., e to je prava ljubav, kad je ona studentica i živi u malom stančiću, a on neki direktor sa vilom, ljubav godine ne broji, samo broji pare, AFERIM MLADA!
Svaki ce da je voli dok mu ne dokurci i dok mu bolja ne rasiri none, a on zvekne africku sljivu pa je dobro oprasi, da osjeti leptirice u stomaku!
Zašto te iznenadila kada se zove Kara?
https://bademabademska.wordpress.com/2016/10/28/moral-ili-zivotinjski-nagon/
Za zenu je najvaznije da je finansijski samostalna, a biranje partnera zavisi svakako i u kojoj zivotnoj dobi se zena nalazi. Mladje preferiraju starije muske, dok zene u srednjoj zivotnoj dobi, ako su slobodne, preferiraju malo mladje.
ogavno mi je i pomisliti da imam nesto sa 15, 20 godina mlađom
Vrvt imas 26 godina?!
@SejoPazarac duplo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako je muska populacija u zabludi.Svi ovi mladji koji misle da imaju veze iz ljubavi neka kazu svojim ljepsim polovinama da su ostali bez posla,auta itd pa neka se uvjere koliko tu ima ljubavi haha
hodi duso da ti ciko nesto daa
Kada je čovjek situiran sve je lakše, bez stresa, svađe i galame.Pametna žena, još ako je lijepa mnogo lakše se snalazi i prolazi danas u životu. Problem je što neke žene vole probleme, te u svojim glavama stvaraju lažne iluzije da če neko biti nešto, što ustvari nikada biti neće.Čovjek sam je sebi največi neprijatelj i sam sebi može napraviti najviše problema.
Ja koliko vidim u ovom clanku sve neke sponzoruse ili je to ipak ljubav :)
"Dusu si mi moju ranila mog si oka bila zenica a cim je onaj dotero BMW polegla si kao psenica ..."
izmisljeni likovi
Pa eto, ako dedo izgleda kao ovaj sa slike... šta fali... moglo bi se i bez para.
Njegova prednost,da bude iskrena,jeste niegov novac...ova ne nosi novcanik...sve sama sponzorusa.Imo sam mnostvo prilika i testiro mnoge koje su vrlo brzo padale na tim testovima...ko ima i malo u glavi,da se to testirati..ono,ostavim auto pa dodjem pjeske,cisto da vidim reakciju....ona kojoj je to sve svejedno,koja trci i sama da plati,to je ta prava☝🏽,sponzorusa imas na svakom cosku koje bi i svoju mater prodale za koji euro
Sponzorisani članak.
@posteniBosnjanin :)) legla, dobro je. Valja šta i pogurat. Inače, pravo glup tekst sa sexy imenima i pričama s pijace.
znaci sve se svodi na novac ukratko
Da pa i ratovi se vode zbog nova tanije ratnog plijena najviše.
Koje zatupljivanje,odobravanje i davanje pozitivnog misljenja da je uredu bit sponzoruša ili ti ga krpelj
ove nase su fine, kresu se samo sa vršnjacima...
Trebalo bi ništa prije braka ali eto ovdje je ništa prije mraka.